Tembung “catur” sajroning tembang tegese

Posted on

Baiklah teman-teman.. kita akan membahas soal selanjutnya

“catur” sajroning tembang tegese

Jawaban:

“catur” ing tembang kasebut nduweni teges ngomong

—————-#—————-

 

Semoga bermanfaat teman-temanR0;