Ing ngisor iki sing ora kalebu pupuh sajroning Serat Wedhatama yaiku

Posted on

Baiklah teman teman kita akan membahas soal selanjut nya yg ada di bawah :

 

sing ora kalebu pupuh sajroning Serat Wedhatama yaiku ….

Jawaban : Durmo

Serat Wedhatama ngandhut limang pupuh yaiku Pangkur, Sinom, Pucung, Gambuh, lan Kinanthi.

 

—————-#—————-

 

Semoga bermanfaat teman-teman…

Artkel Terkait  LATIHAN DAN TRY OUT UN FISIKA PAKET 3 - part 4 (SOAL DAN PEMBAHASAN)