Andharna jeneng liyane Bima

Posted on

Baiklah teman-teman.. kita akan membahas soal selanjutnya

Andharna jeneng jeneng liyane Bima

Jawaban :

Jeneng jeneng liyane Bima yaiku Bratasena, Werkudara, Gandawastratmaja, Dwijasena, Haryasena, Bayuputra, Bayutanaya, Bayusiwi, lan Bilawa

—————-#—————-

 

Semoga bermanfaat teman-teman…

Artkel Terkait  pembahasan soal induksi magnetik dan gaya lorentz